Terahertz gua sha kő arcmasszázshoz

14 000 Ft

Az énidő csodálatos kelléke, hűsítő frissítő hatás, tökéletes napindító akkor is ha csak pár perc áll a rendelkezésre.A gua sha a hagyományos kínai orvoslás bevált technikái közé tartozik, és szakértő kezekben számtalan módon hathat az egészségre. Használata a meridián rendszer stimulálásán alapul.A gua sha eszközzel végzett kellemes arcmasszázst azonban Te is elvégezheted. Az otthoni arcmasszázsnak szépítő és relaxáló hatása van, ráadásul fantasztikusan serkenti a vérkeringést és élénkebbé teszi az arcbőrt.A Gua-Sha kövek az arcrollerekhez hasonló szépségápolási masszírozó eszközök, tehát használatuk az arcrollerek minden pozitív hatását kifejtik, ugyanakkor speciálisan kialakított alakjuk és méretük által jóval hatékonyabb eredményeket lehet elérni velük. Alapvető különbség a két eszköz között, hogy alkalmazásuk eltérően történik. A Gua-Sha kövekkel célzottabb kezelés szükséges, így némileg időigényesebb az eljárás és a masszázs kivitelezése is más elvek alapján történik.

Az eszköz minden részének egyedi célja a bőr fiatalítása:

elősegíti a nyirokfolyadék és a benne lévő méreganyagok elvezetését

• csökkenti a leégés és a pattanások hegesedése miatt kialakult elszíneződéseket

• méregtelenít és nyugtatja a bőrszöveteket (mondj búcsút a szem alatti táskáknak és a sötét foltoknak végleg!)

• eltávolítja az elzáródásokat, méreganyagokat és a felesleges folyadékot

• nyugtatja az idegrendszert, ezáltal segít a stressz hatásainak minimalizálásában


A Gua-Sha kövek egyik legnagyobb előnye az a képesség, hogy a méreganyagokat és a szennyeződött nyirokfolyadékot kimozdítsa, ezzel utat nyitva a véráramlás számára, mely hatására az oxigén és a létfontosságú tápanyagok szállítása és felszívódása gyorsabb és hatékonyabb lesz. Gondolj úgy a Gua-Sha köves masszázsra, mint az arc jógájára, a mozgás révén a bőr táplálkozik és az izmok megerősödnek, tónusosabb és megemeltebb megjelenést eredményezve.


A Gua-Sha köves masszázs hatására a bőr alatt megnövekedett áramlásnak számos jótékony hatását ismerjük:

• helyreállítja a szövet mobilitását és rugalmasságát

• feszesíti az izmokat

• javítja, lágyítja a bőr mélyedéseit

• javítja a keringést és a kollagén termelést

• egészséges ragyogást ad bőrödnek


A kínai bőrápolási hagyományokban már évszázadok óta aktívan megtalálhatóak az arcmasszírozó rollerek, vagy Gua-Sha kövek használata, mely napjainkra már a mindennapos kínai szépségápolási rutin meghatározó eleme lett. A rollerek egyre növekvő Európai és világszintű népszerűségének köszönhetően különböző klinikai vizsgálatokat is végeztek alkalmazásuk hatásosságáról.Ezek alapján - laboratóriumok körülmények között - bebizonyosodott, hogy az arcmasszírozó rollerek napi használata valóban számos pozitív hatással jár, így bátran kimondhatjuk, hogy beépítésük napi rutinodba csak pozitív élményeket nyújthat számodra.