Mikrodermabráziós pórustisztító gép a szép bőrért

8 500 Ft

A Mini CST-4 Mikrodermabráziós pórustisztító mikrodermabráziós bőrfiatalító készülék használatával javul a bőr általános megjelenése, annak felülete simábbá, fiatalabbá és selymesebbé válik. Az arctornával belülről erősítjük az izmokat, ezzel a kis géppel pedig kívülről segíthetünk a bőrünknek.

A hámlasztás jótékony hatással van a bőr tökéletlenségeinek megszűntetésére, elhalványítja a ráncokat, a vonalakat, a bőrfoltokat (pigment foltok), a mitesszereket és a fáradtság jeleit. A bőr így üdébb és rugalmasabb lesz, megjelenése pedig egészségesebbé válik már első alkalmazás után. A mikrodermabrázió olyan bőrtisztító kezelés, amely olyan tökéletlenségekkel küzd, mint a kitágult pórusok, mitesszerek, aknés hegek vagy elszíneződés (pigment foltok).

A  fejek segítségével még a nehezen elérhető helyekről, például az orr körül is eltávolítja a mitesszereket és a pattanásokat. Megakadályozza a finom ráncok kialakulását vagy azok elmélyülését, alaposan serkenti a bőr vérkeringését és nyirokrendszerét, továbbá a mikrodermabrázióval eltávolítja az elhalt hámsejteket, a zsírt és a szennyeződéseket.

A készülék funkcióinak, a szennyeződés és az elhalt bőrréteg eltávolításának (peeling) köszönhetően felszabadulnak a pórusok és a bőr egészségesebb lesz. Továbbá segít beindítani az új sejtek és a kollagén képződését. A bőr simább lesz, fiatalabbnak és egészségesebbnek hat majd.

A vákuumos tisztítás és a mikrodermabrázió kombinációja egy non-invazív, fájdalommentes módja a bőr teljes egészségesebbé tételének.

A készüléket használhatod hegek kezelésére, a pigmentfoltok csökkentésére és az akné után maradt elváltozásokra.

A Mikrodermabráziós pórustisztítót USB-vel töltheted fel, tehát sehol és semmilyen kábel nem fog megakadályozni a kényelmes bőrápolásban.

A kezelés hatékonyabbá tétele érdekében folyamatos mozdulatokkal húzd végig a készüléket az arcodon.

Felkészülés a kezelésre
A kezelés előtt ajánlatos az arcot meleg vízzel vagy gőzzel megnedvesíteni, vagy fürdés vagy forró zuhany után röviddel végezd el a kezelést. A meleg víz/gőz megnyitja a pórusokat és megkönnyíti a tisztítást, amitől bőröd szebb és simább lesz.